Az alábbi listában sláger műpázsitfüveinket mutatjuk be Önöknek

Megérkezett a TAVASZ, EZZEL EGYÜTT ÚJ KOLLEKCIÓNK IS!

 

Cagla (18mm)

A Cagla sikere az ár/érték arány tökéletes ötvözetének köszönhető. Ideális belső és külső terek, például medencék, erkélyek, szállodák, éttermi belső terek és teraszok borítására.

Eko Bahar (20mm)

 

Az egyik legideálisabb és leggazdaságosabb megoldás belső és külső terek, például medencék, erkélyek, szállodák, éttermi belső terek és teraszok díszítésére.

Bahar Soft (29mm)

 

Imádni fogja a Bahar Softot, ha a legegyszerűbb módon szeretné elérni a természetes fűminőséget. Ideális belső és külső terek, például medencék, erkélyek, szállodák, éttermi belső terek és teraszok díszítésére.

Naturel (33mm)

 

Egyedi design, a legnépszerűbb műpázsitfű, mellyel valaha foglalkoztunk. A természetes fűre leginkább hasonlító szintetikus szőnyeg olyan helyekre szabott, mint esküvői terek, kültéri kertek, medence szélek,erkélyek, szállodák , éttermi belsőterek és teraszok.

Doga (40mm)

Rendkívül finom tapintása miatt kedvelik vásárlóink. Kertek, erkélyek, medencék széleinek borítására ajánljuk, illetve hotelek, éttermek belső tereinek és teraszainak díszítésére.

Doga (50mm) 

A műfűszőnyegek királya, hosszú szálainál fogva a legpuhább megoldás.Ideális kertek, medence szélek, erkélyek, hotelek, éttermek belsejének és teraszainak borítására.

Free Joomla Lightbox Gallery